Yücesoy Küzeyşehir Projesi İzmir’in İncisi Oluyor

Temelleri 90’lı yıllarda atılmış olan Yücesoy Mühendislik, yapı sektöründeki tecrübeleri ve 27 yıllık geçmişleri ile İzmir’de insanları konforlu yaşam şartlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Yarattıkları şehirleşme ve istihdam ile çevreyi merkeze taşıyan konutlar üreten firmanın yeni projesi olan Yücesoy Kuzeyşehir , İzmir’in en avantajlı noktalarından biri olan Menemen’de bulunuyor.

Her türlü ihtiyaca cevap verebilen bir yaşam alanı olarak hayata geçirilen Yücesoy Kuzeyşehir projesi uygun fiyat avantajları ile modern bir yaşam sunuyor. Hem ulaşım ağlarından mahrum kalmadan hem de yeşil alanlardan uzaklaşmadan yaşam kalitenizi yükseltebileceğiniz bu proje, konumu ile de prim potansiyeli yüksek olan bir bölgede yer alıyor.

Yücesoy inşaat İzmir ve çevresinde arzın hızlı bir şekilde artması üzerine; daha modern, ulaşılabilir fiyatlı ve daha iyi planlanmış yaşam alanları sağlıyor. Bugüne kadar hayata geçirdikleri projeler ile firma hem yatırımcıların hem de ailelerin isteklerini göz önünde bulundurmaya özen gösteriyor.

Bölgedeki değişimin yeni yüzü olarak gösterilen proje, ulaşılabilir fiyat aralıkları ve konum avantajı ile İzmir’in konut ihtiyacına en iyi şekilde cevap veriyor. 30 bin metrekarelik bir arsa üzerine kurulu olan Yücesoy Kuzeyşehir projesi, büyüklükleri 144 m² ile 349 m² arasında değişen villa ve daire seçenekleri sunuyor. 10 adet villa ve 386 adet daire bulunan projede; çeşitli büyüklük ve özellikte konut seçeneği mevcut. 7 ile 18 katlı 8 bloktan oluşan Yücesoy Kuzeyşehir projesinde; villalar net 208 metrekare ve en küçük daireler de brüt 121 metrekareden oluşuyor.

Yücesoy Küzeyşehir Projesi’nin Genel Özellikleri;

· Fitness merkezi,

· Açık Otopark,

· Güvenlik,

· Açık Yüzme Havuzu,

· Kameralı güvenlik,

· Basketbol Sahası,

· Kapalı Yüzme Havuzu,

· Merkezi ısıtma,

· Kapalı Otopark,

· Yapı denetimi yapılmış,

· Asansör,

· Zemin etüdü yapılmış,

· Deprem yönetmeliğine uygun ve

· Yalıtım yönetmeliğine uygun

Tüm İhtiyaçlarınıza Cevap Bulabileceğiniz Bir Yaşam Alanı

İZBAN, Çevre Yolu, Çanakkale Otoyolu ve Manisa şehir merkezine direk ulaşım sağlayan İzmir-Manisa Otoyolu, projenin bulduğu bölgeden geçiyor. Bu sayede Yücesoy Kuzeyşehir projesi sakinleri, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ne ve Manisa Merkez’e kolayca ulaşıyor. Aynı zamanda İzmir sanayisinin kalbi olarak değerlendirilen Aliağa’da Kuzeyşehir’in hemen yanı başında bulunuyor.