İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!

Hemen teslim konut yatırımında dairenin son halini görerek, sosyal tesisleri ve site yaşantısını inceleyerek ev sahibi olunabilmesi, Anadolu Yakası’nda yoğunlaşan oturum amaçlı konut alıcısını cezbediyor. Ayrıca bu yatırım tipinde dilerseniz hemen taşınmak, dilerseniz de evi kiraya verip kira geliriyle ev taksitlerini ödemek mümkün! İşte Anadolu Yakası’nda bugün alsanız, yarın taşınabileceğiniz, satışı devam eden 21 konut projesi

Topraktan ya da maketten konut alırken, eğer markalı ve güvenilir konut bir konut geliştiricisi projeyi üretmediyse, teslimin gecikmesi ya da inşaat sonunda konutun beklenen kalitede olmaması gibi riskler mevcut. Özellikle Anadolu Yakası’nda yoğunlaşan oturum amaçlı alıcıları düşündüren bu riskleri ortadan kaldırmak için en güvenli yol ise hemen teslim bir konut projesinden ev sahibi olmak. Hemen teslim projelerde yaşam zaten başladığı için dairenizin son halini, sosyal tesislerin durumunu ve sitenin sosyal yapısını görerek yatırım yapabilirsiniz. Ödemenin yapılmasıyla birlikte tapu işlemleri de halledilerek ev alma süreci hızlı ve sorunsuz olarak tamamlanır. Topraktan ya da maketten ev satın alırken ise önünüzde mimari çizimler ve öngörülen teslim tarihi vardır. Bu sebeple inşaatı yapan firmanın sermayesi, sağlam ve güvenilir olması şart.

Hemen teslim evin başka hangi avantajları var?

Peki topraktan ya da hemen teslim konut yatırımında ekonomik açıdan artı ve eksiler nelerdir? Topraktan konut yatırımı yaptıysanız proje tamamlanana kadar mevcut evinizde oturmaya devam etmeli ya da kira ödemeyi sürdürmelisiniz. Bu süreçte hem kira hem de yeni evinizin taksitlerini ödemek zorlayıcı olabilir. Diğer yandan hemen teslim bir gayrimenkul projesine yatırım yaptıysanız evinize hemen taşınabilir; yatırım amaçlı bir alım yaptıysanız da yeni evinizi kiraya vererek bu kira geliriyle taksitleri ödeyebilirsiniz. Ayrıca hemen teslim bazı projeler yatırımcıya kira garantisi avantajı da sunuyor. Diğer yandan hemen teslim projelerin prim potansiyelinin zirvesine çıkmış olma ihtimali de yok değil. Yarın taşınabileceğiniz, Anadolu Yakası’nda ev sahibi yapan ve hala satışta olan 21 konut projesini Emlakjet olarak özetledik...

1- Dekon Silva, Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısına yakın

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!

Dekon İnşaat’ın Çekmeköy’de, Kuzey Marmara Otoyolu Reşadiye bağlantısına 5 dakika mesafede hayata geçirdiği Dekon Silva ’da tamamı hemen teslim olmak üzere normal ya da bahçe katı alternatifleriyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve çatı dubleksi 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. % 70’i yeşil alana ayrılan projede konutların genişlikleri 1+1’ler için 58 metrekareden başlayarak 4+1’ler için 257 metrekareye kadar çıkıyor. Projede açık yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi donatılara yer veriliyor. Isı pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahip daireler klimalı olarak teslim ediliyor.

2- Dekon Suadiye Ametist, Bağdat Caddesi’ne 350 metrede

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_1

Bağdat Caddesi civarındaki site konseptli sayılı projelerinden Dekon İnşaat imzalı Dekon Suadiye Ametist , 5.500 metrekarelik arsa üzerindeki 3 blokta hemen teslim 152 daireden oluşuyor. 2+1, 3+1 ve 4+2 dubleks dairelerin bulunduğu proje caddeye 350 metre, metrobüs durağının yanı başında, Marmaray Suadiye istasyonuna ise 2 dakika mesafede yer alıyor. Projede açık yüzme havuuz, jakuzi havuzu, sauna, zen bahçesi, fitness salonu, çok amaçlı spor alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

3- Rings İstanbul’da 1+1’ler 480.000 TL

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_2

Sancaktepe’de, Sultanbeyli çıkışıyla TEM’e 800 mesafede hayata geçirilen Rings İstanbul ’da teraslı ve terassız seçenekleriyle 1+1’ler 480.000 TL’den başlayan fiyatlarla, hemen teslim olarak sunuluyor. Kiraların 1.000 TL’den başladığı proje, Üsküdar-Sabiha Gökçen Havalimanı metro durağının hemen yanı başında, avantajlı bir konuma sahip. Proje ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8, İstanbul Finans Merkezi’ne 15, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika mesafede yer alıyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, sauna, fitness merkezi gibi donatılar yer alıyor.

4- Sinpaş Aydos Country’de ayda 3.800 TL’ye ev sahibi olun

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_3

Sinpaş’ın ailelere yönelik bir konseptle Sancaktepe’de geliştirdiği Aydos Country ’de ayda 3.800 TL taksitle hemen teslim ev sahibi olmak mümkün. Aydos Ormanı’na birkaç dakika yürüme mesafesindeki projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projeye ulaşım 2 ayrı metro hattıyla sağlanacak. Ayrıca 3. köprüye Sultanbeyli gişelerinden otoyol bağlantısı sağlanacak. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 12 dakika mesafedeki proje İstanbul Finans Merkezi ve Avrupa Hastanesi’ne de yakınlığıyla öne çıkıyor. Projede yetişkin ve çocuklar için açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi gibi donatılar bulunuyor.

5- Çukurova Tower’da kiralar 1.500 TL’den başlıyor

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_4

Çukurova Gayrimenkul’ün 36 katlı tek blokta stüdyodan 3+1’e değişen dairelerden oluşan projesi Çukurova Tower ’da Adalar manzaralı hemen teslim konutlar sunuluyor. Projede 1+1’lerin kirası 1.500 TL’den, satış fiyatı ise 300.000 TL’den başlıyor. Çukurova Tower Kartal Adliyesi’ne 3 kilometre, Kartal metro durağına ise 600 metre mesafede yer alıyor. 3,4 metrelik tavan yüksekliğiyle ferah yaşam alanları sunan projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, sinema ve spor alanları yer alıyor.

6- Çukurova Balkon’dan 31 Mart’a kadar % 5 peşinat fırsatı

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_5

Kartal Soğanlık’ta Çukurova Gayrimenkul imzalı Çukurova Balkon projesinde 31 Mart’a kadar % 5 peşinata hemen taşınma fırsatı sunuluyor. 1+1’den 4+1’e konutların bulunduğu projede daire genişlikleri 66 ile 218 metrekare aralığında değişiyor. Her dairenin balkon ya da bahçeli tasarlandığı projenin üst katlarında deniz manzaralı konutlar yer alıyor. Projede yetişkin ve çocuklar için açık yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve sauna gibi donatılar bulunuyor.

7- Sinpaş Köyceğiz’de köy konseptinde yaşam sunuluyor

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_6

Sinpaş’ın hemen teslim Sinpaş Köyceğiz projesi, vade farkı ödemeden 80 ay taksitli ev sahibi yapıyor. 5 ile 15 katlı 13 bloktan oluşan projede 2+1’den 3,5+1’e değişen seçeneklerde toplam 291 konut yer alıyor. Köy konseptinde tasarlanan projede Patika Evleri, Kır Evleri ve Asma Bahçe Evleri etapları bulunuyor. Projede çocuk ve yetişkinler için açık yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, göl, şelale, kamelya, yürüyüş parkuru gibi donatılara yer veriliyor.

8- İstanbul 216, hem metro hem metrobüsün yanı başında

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_7

Baysaş İnşaat’ın Fikirtepe’nin merkezinde, iskanlı tek proje olarak hayata geçirdiği İstanbul 216 metro, metrobüs ve E-5’in yanı başında hemen teslim, hemen tapu fırsatıyla ev sahibi yapıyor. Kira garantisi de sunulan projede kişiye özel ödeme seçenekleriyle yatırım yapılabiliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin genişlikleri 50 metrekare ile 160 metrekare aralığında değişiyor. Projedeki tüm daireler ankastre setiyle beraber teslim ediliyor. Adalar manzaralı projede her daireye özel depo alanı sunuluyor. Projede görüntülü interkomla güvenlik, kapalı ve açık otoparklarla da konfor sağlanıyor.

9- Metroya yakın Elysium Elit’te yatırım % 1 KDV ile

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_8

Ofton İnşaat’ın Koşuyolu’ndaki projesi Elysium Elit ’te % 1 KDV avantajına ek hemen teslim 1+1 home office ile 2+1 dubleks, 3,5+1, 4,5+1 ve penthouse daireler sunuluyor. Daire genişlikleri 67 metrekareden başlayarak 433 metrekareye kadar çıkıyor. Marmaray metro hattına 1, Avrasya Tüneli’ne 3 dakika mesafede olmasıyla öne çıkan projede 6.500 metrekarelik kapalı alanda ticari üniteler yer alıyor. Bu ticari alanda lüks kafe ve restoranlar yer alıyor. Proje bünyesinde bir de fitness salonu ve açık yüzme havuzu yer alıyor.

10- Daire Kartal’da ev alana 1 yıl araba veriliyor!

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_9

Bodur Gayrimenkul’ün tek blokta 244 daireden oluşan projesi Daire Kartal faizsiz 60 ay vade ve 299.000 TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi yapıyor. Adalar manzarasına sahip projeden 1+1 daire alana Nissan Qashqai, 2+1 alana Mercedes CLA 1 yıl boyunca hediye ediliyor. Projede daire büyüklükleri 54 metrekare ile 169 metrekare aralığında değişiyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness merkezi, güneşlenme terası gibi donatılar mevcut.

11- Nuvo Dragos’tan Adalar manzaralı daireler

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_10

Özderici GYO’nun Kartal’da Adalar manzaralı yaşam alanları sunan projesi Nuvo Dragos ’ta hemen teslim 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler, dubleks ya da flat seçenekleriyle sunuluyor. Büyüklüğü 66 ile 219 metrekare aralığında değişen konutlar 3,15 ile 3,50 arasında değişen kat yükseklikleriyle ferah yaşam alanları vadediyor. Projenin B, C ve D bloklarında yer alan 6 seyir terası da ortak kullanıma açık. Projede açık ve kapalı havuz ve spor alanları, yürüyüş ve koşu parkuru, spor alanları, hamam ve sauna, her daireye kapalı otopark ve 7/24 güvenlik imkanları mevcut.

12- Butiq Yaşam Kartal’da 3 sene vade mümkün

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_11

Akgel Yapı projesi Butiq Yaşam Kartal ’da sınırlı sayıda daire 3 sene vadeli, 295.000 TL’den başlayan fiyatlara ek hemen teslim avantajıyla yatırıma sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler, 61 ile 196 metrekare aralığında tasarlanmış. Projedeki daireler 3,2 metre tavan yüksekliği ve akıllı ev sistemiyle öne çıkıyor. Butiq Yaşam Kartal Sabiha Gökçen Havalimanı, metro istasyonu, Tekno Park, Pendik Feribot İskelesi gibi önemli noktalara 10, Kartal Marina ve sahil yoluna ise 5 dakika mesafede yer alıyor. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, yürüyüş parkuru ile açık ve kapalı otopark bulunuyor.

13- Park 34’te 60 ay 0 faiz fırsatı var

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_12

Demir Yapı Organizasyon - Hak Yapı - İsmail Demirtaş Beton Adi Ortaklık tarafından hayata geçirilen Park 34 ’te hemen teslim daireler Adalar manzaralı daireler 485.000 TL’den başlayan fiyatlar ve 60 ay 0 faiz fırsatıyla sunuluyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler, 78 ile 157 metrekare aralığında genişliğe sahip. 34 katlı tek bloktan oluşan projede toplam 194 konut mevcut. Park 34’te açılıp kapanabilen yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ile kapalı ve açık otopark gibi donatılar bulunuyor.

14- İstmarina Kartal’da 84 ay vadeyle taksitler 4.160 TL

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_13

Emlak Konut GYO güvencesi DAP Yapı imzasıyla yükselen İstmarina Kartal projesi faizsiz 84 ay vadeli ve 4.610 TL sabit taksitle ev sahibi yapıyor. Projede stüdyodan 5+1’e kadar değişen seçeneklerde değişen konutlar, hemen teslim avantajına sahip. İstmarina Kartal’da özel hastane, özel okul, AVM, ofis bloğu, hızlı tren, deniz uçağı, helikopter pisti, marina alanı yer alıyor. Sahile sıfır konuma sahip projede zeminden en üst kata kadar tüm daireler deniz manzarasına sahip.

15- Resim İstanbul’da 14 farklı daire tipi mevcut

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_14

Ortadoğu Grup’un Sancaktepe’deki projesi Resim İstanbul ’da 1+1’den 4+1’e kadar 14 farklı tipte daire yer alıyor. 28 blokta 1.310 konuttan oluşan kapsamlı projede 10 farklı ödeme planı sunuluyor. Projedeki daire genişlikleri ise 66 ile 230 metrekare aralığında değişiyor. 3.700 metrekare aktif sosyal tesis, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, hamam, playstation odası ve sinema salonuna sahip proje Aydos Ormanı’nın yanı başında yer alıyor.

16- Koşuyolu Koru Evleri metroya 500 metre mesafede

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_15

Taşyapı İnşaat ile Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş.’nin ortak projesi Koşuyolu Koru Evleri ’nde hemen teslim 2+1 dairelerin fiyatı 974.000 dolardan başlıyor. Projede 2+1’den 6+1 dublekse kadar değişen daire tipleri, 185 metrekareden başlayarak 634 metrekareye kadar genişliyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 1 kilometre mesafedeki proje metroya 500, Acıbadem Hastanesi’ne 50, Capitol AVM’ye 500 metre mesafede. Proje dahilinde açık yüzme havuzu, çocuk havuzu ve oyun alanları, kapalı otopark gibi donatılar yer alıyor.

17- Seyir İstanbul’da 2+1’ler ayda 1.750 TL’ye kiracı buluyor

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_16

Kartal’da prestijli bir lokasyona sahip, Çatma Yapı imzalı Seyir İstanbul projesinde 103 metrekarelik 2+1 daireler 620.000 TL’den başlayan fiyatlara ek hemen teslim avantajıyla sunuluyor. 3+1 dairelerin genişliği ise 127, 130 veya 143 metrekare olarak tasarlandı. Proje E-5 Köprüsü ve metroya 5, Kartal sahil yoluna 8, TEM bağlantı yolu ile Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika mesafede yer alıyor. Deniz manzaralı konutlar sunan 92 dairelik projede 130 araçlık kapalı otopark bulunuyor. Yaşamın başladığı projede 2+1’ler yaklaşık 1.750 TL’den kiracı buluyor. Seyir İstanbul’daki donatılar arasında açık yüzme havuzu, çocuk havuzu ve oyun alanları ile fitness merkezi bulunuyor.

18- Selçuklu Vadi Evleri, Çekmeköy, Ümraniye ve Kartal’ın kesişiminde

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_17

Selçuk Ecza Holding A.Ş.’nin inşaat sektöründeki yatırımı Selçuklu Vadi ’de hemen teslim 2+1’lerin fiyatı 630.000 TL’den başlıyor. Projedeki 2+1’lerin genişliği 97 ile 166 metrekare, 3+1’lerin genişliği ise 144 ile 204 metrekare aralığında değişiyor. Çekmeköy, Ümraniye ve Kartal üçgeninin merkezinde yer alan Selçuklu Vadi projesi bölgeye gelecek metro hattıyla prim vadediyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk havuz ve oyun alanları, gölet, kapalı otopark, sauna gibi donatılar bulunuyor.

19- Park Residences Cadde 20 dönümlük peyzaja sahip

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_18

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.’nin Göztepe bölgesindeki yatırımı Park Residences Cadde , Bağdat Caddesi’nde avantajlı yatırım fırsatı sunuyor. 1+1’den 4+1’e değişen tiplerde daireler sunulan proje 20 dönümlük peyzaj alanına da sahip. Park Residences Cadde, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20, Kadıköy’e 3 ve Boğaz Köprüsü’ne 12 kilometre mesafede yükseliyor. Üst katlarda deniz manzaralı dairelerin bulunduğu projede yüzme havuzu, güneşlenme terası, süs havuzu, çocuklar için havuz ve oyun alanları, hamam, sauna, fitness merkezi gibi geniş sosyal donatılara yer veriliyor.

20- AcarVadi Evleri'nde 350 kişilik tiyatro salonu da var

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_19

Acarlar Şirketler Topluluğu’nun Acarkent sınırları içinde hayata geçirdiği AcarVadi Evleri ’nde 250 metrekarelik 3+1’lerin fiyatı 1 milyon 100 bin dolardan başlıyor. 300 ile 350 metrekare aralığındaki 4+1’lerin fiyatı ise 1 milyon 155 bin dolar ile 1,5 milyon dolar aralığında. Hemen teslim projede her odanın özel banyosu mevcut ve daireler ankastre beyaz eşya ve klimalı olarak teslim ediliyor. 3 blokta 48 daireden oluşan proje az katlı mimarisiyle öne çıkıyor. AcarVadi Evleri 350 kişilik tiyatro salonu, kapalı otopark ve kameralı güvenlik gibi donatılar mevcut.

21- Emaar’da metrekare fiyatı 6.000 dolardan başlıyor

İşte Anadolu Yakası’nda hemen teslim 21 proje!_20

Emaar’ın karma projesi Emaar Square ’in Height ve Residence etapları hemen teslim avantajıyla yatırıma sunuluyor. Projede 1+0 kalmadı ancak 50 metrekarelik 1+1’ler metrekaresi 6.000 dolardan başlayan fiyatlarla satışta. Metroya 90 metre mesafedeki proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25, Taksim’e 11, Beşiktaş’a 10, Bağdat Caddesi’ne 4, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 7 kilometre uzaklıkta. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness merkezi, spa ve sinema salonu gibi donatılar bulunuyor.



Emlakjet Haber- Gizem İncegül