Koza Evleri:Tam Teşekküllü Konut Projesi

Garanti Koza tarafından Bahçeşehir Esenyurt'ta inşa edilen Koza Şehir, dünyanın önde gelen mimari gruplarından Design Development Group (DDG) tarafından yaratıldı.

İki etap halinde inşa edilen projedeki 800 adet konut 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 ve Penthouse daire seçenekleriyle satışa sunuluyor. Projenin birinci etabında 401, ikinci etabında ise 445 konut  yer alan projede ev sahibi olmak isteyenlerin peşin ödemelerde yüzde 15, senetli ödeme seçeneğinde ise yüzde 20 oranında peşinat vermeleri gerekiyor. Geriye kalan yüzde 80'lik tutarın vade farksız 30 ay taksitle de ödenebileceği projede daire fiyatları 130 bin lira ile 680 bin lira arasında değişiyor.

TEM'e '0 kilometre'

450 bin metrekare arsa alanı üzerinde 718 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje TEM Otoyolu'ndan verilen çıkış sayesinde otoyola 0 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Projede 210 bin metrekarelik 4 katlı bir alışveriş merkezi, 102 mağazalık alışveriş alanı, TEd Koleji, tam teşekküllü bir hastane, dinlenme alanları ve parkların yanı sıra  içinde spinning bike, beslenme danışmanlığı, kişisel egzersizler, stüdyo programları, grup egzersizleri sunan Fitness Center’ı, sauna, buhar banyosu, masaj seçenekleri sunan SPA’sı, havuzları, tenis kortları, uzman kadrosu, cafe, restoran ve Corner Shop’ların yer aldığı 20 bin metrekare açık, 5 bin metrekare kapalı alana sahip spor kulübü Club İstanbul, 3 bin metrekare alana sahip 5 bin kişilik Festival Park ve 7 bin metrekarelik Akkoza Park bulunuyor.

Koza Evleri:Tam Teşekküllü Konut Projesi

Koza Evleri:Tam Teşekküllü Konut Projesi_1

Koza Evleri:Tam Teşekküllü Konut Projesi_2

Koza Evleri:Tam Teşekküllü Konut Projesi_3

Koza Evleri:Tam Teşekküllü Konut Projesi_4

Koza Evleri:Tam Teşekküllü Konut Projesi_5

Koza Evleri:Tam Teşekküllü Konut Projesi_6

Koza Evleri:Tam Teşekküllü Konut Projesi_7